VERHUUR

VERHUUR 2019-07-03T19:15:00+00:00

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment

Welkom bij TenF. Dé organisatie waar creativiteit en passie voor het vak centraal staan bij het verzorgen van decor- en eventstyling.
Sinds de start in 1997 zijn wij uitgegroeid tot uw creatieve eventpartner. Bij ons is uw project in goede handen. Of het nu gaat om inrichting, decoratie, verhuur of om de finishing touch: wij verzorgen de gehele aankleding van de desbetreffende locatie waarin aan al uw specifieke wensen kan worden voldaan. Van een borrel tot een bruiloft en van jubileumfeest tot congres.
Laat u inpireren en uiteraard bent u altijd welkom in onze showroom aan de Rijtvenweg 2a te Sint Oedenrode, waar de koffie voor u klaar staat.

Diversen

Naast meubilair en decoratie materialen in diverse sferen en thema’s kunt u bij ons ook terecht voor aanvullende benodigheden.

Lopers en tapijt in diverse kleuren en afmetingen, sfeerverlichting, taps, garderoberekken etc. Kijk bij de knop diversen (onder verhuur) naar de verschillende mogelijkheden.

Diversen

Sferen & Thema’s

Ook onze mogelijkheden voor het stylen van events in een speciaal thema zijn eindeloos.
Mocht u een specifieke wens hebben, kunt u er op vertrouwen dat wij onze expertise inzetten om aan deze wens te voldoen en garant te staan voor een buitengewoon doeltreffende, unieke atmosfeer.

Sferen & Thema’s

Styling

 Wij houden rekening met alle aspecten omtrent de styling van uw evenement. Een grote verscheidenheid aan details, bloemen en andere accessoires zorgen voor een perfecte finishing touch aan ieder project. Uw wens wordt tot in kleinste details uitgedacht.

Styling

Uitgelicht

CREATING YOUR EVENT WITH STYLE

Wij helpen je graag

Contact